Over ons


Alkmaar, oktober 2013: het was een typische, donkere oktober-avond. Buiten was het guur en koud. Binnen was het gezellig.  Op de lange tafel een aantal laptops, drie vrienden en evenzoveel biertjes uit de supermarkt. De gesprekken gingen zoals gewoonlijk over AZ vs Ajax, ondernemen en alle gave dingen die je op het internet kan.

Op het eind van de tafel lag een grote witte doos. Met een aantal wijn erin. “Krijg je dat thuisgestuurd Chris?” “Ja, superhandig, elke maand. Mooie wijnen, voor mij geselecteerd en goede verhalen erbij”…”Wat leuk, bestaat dat ook voor bier? En dan voor het wat specialere  spul?” ……

En daar werd het zaadje geplant. Het heette nog geen Beer in a Box Beer maar het idee was er. En dat idee is een jaar later echt uitgewerkt en in werking gezet. De eerste beta box ging naar 50 early adopters en inmiddels sturen we iedere maand honderden boxen met de beste speciaalbieren. Het kost belachelijk veel tijd. Levert nog geen cent op. Maar we krijgen er ontzettend veel energie voor terug!


Wie wij zijn?

Wij zijn Chris, Victor, Daan en Tim. Wij houden van internet, ondernemen en bierdrinken. Dit alles kunnen we perfect combineren bij Beer in a Box.

 

 

 

Write to us